Frezyderm Frezylac Τραχαχανάκης Τραχανάς με Βιολογικά Φρούτα 6m+ 2x165gr
Χωρίς συντηρητικά, αλάτι, ζάχαρη, αυγά, οσμή Με γεύση συμβατή με τις διατροφικές προτιμήσεις βρεφών και παιδιών.
περισσότεραΒιολογικός τραχανάς ολικής άλεσης με βιολογικά φρούτα. Βιολογικός τραχανάς υψηλής διατροφικής αξίας για βρέφη από 6 μηνών και μικρά παιδιά. Με άλευρο σίτου ολικής άλεσης και ολόκληρα φρέσκα φρούτα βιολογικής καλλιέργειας (μήλο, αχλάδι, μπανάνα) ενσωματωμένα στον καρπό του σιταριού με τη διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος. Αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση της FREZYDERM που μετατρέπει τον διαχρονικά αγαπημένο τραχανά με την υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, σε βιολογική βρεφική και παιδική τροφή. Παρασκευασμένος με την μέθοδο ενσωμάτωσης ολόκληρων των φρούτων στον καρπό του σιταριού, ο frezylac Τραχαχανάκης αποτελεί μία νέα πυκνή θρεπτικά τροφή που καλύπτει τις ανάγκες κάθε ηλικίας. Με βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά συστατικά ο θρεπτικός «πλούτος» των φρούτων συγκεντρώνεται στον frezylac Τραχαχανάκη. Τέλος, ως προϊόν ολικής άλεσης, ο frezylac Τραχαχανάκης διαθέτει τα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά του σιταριού που αλέθεται διατηρώντας το σύνολο των κόκκων του. Για να σας προσφέρει και απολαυστική κρεμώδη υφή με εύκολο βράσιμο, ο τραχανάς με φρούτα έχει το ιδανικό μέγεθος κόκκων.
* Η πολτοποίηση των φρέσκων φρούτων βιολογικής παραγωγής γίνεται κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας ώστε να διαφυλάσσονται οι βιταμίνες τους.
Ακολουθούμενη διαδικασία: έλεγχος, καθαρισμός, πολτοποίηση, βρασμός, επανέλεγχος.
Το προϊόν καταναλώνεται στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.
Είναι πηγή πρωτεϊνών και απόλυτα φυσικό βιολογικό προϊόν.
Προσθέτετε σε μία κατσαρόλα 400 γρ. νερό και 40 γρ. (περίπου 4 κ.σ.) frezylac Τραχαχανάκης. Θερμαίνετε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς για να μην κολλήσει. Το γεύμα είναι έτοιμο μόλις χυλώσει. (περίπου 5 λεπτά αφού ξεκινήσει ο βρασμός). Σερβίρετε και απολαμβάνετε τον τραχανά χλιαρό.
Ιδανικός ως αντικατάσταση ζυμαρικών ή ρυζιού. Ιδανική βάση για την παρασκευή γευμάτων όλης της οικογένειας με την προσθήκη τυριού, βουτύρου, αυγού, κρέατος, λαχανικών κ.λπ.
Μετά το άνοιγμα μίας σακούλας, το περιεχόμενο πρέπει να καταναλώνεται εντός 3 εβδομάδων.